CIDADAO INSTIGADO vs MAURO

October 6, 2011 by admin

De geniale zanger en gitarist Fernando Catatau is het brein van Cidadão Instigado. Hij slikt allerlei muzieksoorten in, herkauwt ze en spuwt alles dan weer uit. Nu woont hij in São Paulo en die grootstad heeft natuurlijk ook invloed op zijn muziek. Jazz, punk, rock en de hele Braziliaanse erfenis, al die elementen en nog veel meer verwerkt hij in zijn unieke klankenuniversum. Wie anders dan Mauro is geschikt om een Belgisch – Braziliaanse muziekstijl te creëren. Ze repeteerden in augustus voor Pukkelpop, maar dat concert ging toen uiteraard niet door. Mauro wordt vergezeld door Rodrigo Fuentealba (Novastar, Motek…). Wat je mag verwachten ? Dixit Mauro wordt het “tropiradicalia”, “groove-based ketelmuziek” … Een avontuurlijke clash tussen een Braziliaans en een Belgisch genie!

Category: Zaterdag


No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.