Arnaldo Antunes, Lourenço Mutarelli, Zuca Sardana

October 15, 2011 by admin

Arnaldo Antunes: Dichter, visuele kunstenaar, zanger, componist… alomtegenwoordig in Brazilië. Een poëziebank in de favela’s waar de mensen op zijn gedichten zitten, liedjes op de radio, op de televisie, samenwerking met Marisa Monte en andere sterren… Lourenço Mutarelli: Underground striptekenaar, illustrator, schrijver, filmscenarist, bekend om zijn gewelddadig universum vol antipathieke personages. Zuca Sardana: schrijver, dichter, theaterscenarist en tekenaar. Dixit onze man: Zijn kortverhalen zijn compleet absurd en sappig, met dansende katten, tweelingen die vechtend om de eerste plaats uit de uterus van een koningin floepen met alle erfenisproblemen van dienst, enz. Zijn verhalen zijn altijd geïllustreerd met grappige, naïeve en seksueel getinte potloodtekeningen. Deze drie heren gaan in gesprek met Harrie Lemmens, al meer dan 30 jaar actief als vertaler uit het Portugees, kenner van Portugal, Angola en Brazilië.

Category: Vrijdag


No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.